KNAW

Publicatie

Benut de meerwaarde van tracking & tracing (2002)

.
Pagina-navigatie:
Titel Benut de meerwaarde van tracking & tracing
Gepubliceerd in Voedingsmiddelentechnologie, Vol. 13, p.30-33. ISSN 0042-7934.
Auteur Koenderink, N.J.J.P.; Verdenius, F.; Top, J.L.
Datum 2002
Trefwoord(en) voedselindustrie, voedseltechnologie, tracers, identificatie, kwaliteitscontroles, bescherming van de consument, kwaliteitsnormen, informatiesystemen, toegevoegde waarde, gebruikswaarde, voedselveiligheid, ketenmanagement, Consumentenbescherming, food industry, food technology, tracers, identification, quality controls, consumer protection, quality standards, information systems, value added, use value, food safety, supply chain management
Taal Nederlands
Type Contribution to periodical
Samenvatting Een beschrijving van de door ATO BV ontwikkelde methode FoodPrint aan de hand van een voorbeeld, namelijk het op de markt brengen van een biologische pizza
Publicatie http://library.wur.nl/WebQuery/wurpubs/375607
Persistent Identifier urn:nbn:nl:ui:32-375607
Metadata XML
Repository Wageningen Universiteit & Researchcentrum

Omhoog
Ga terug naar de inhoud
Ga terug naar de site navigatie