KNAW

Publication

Voorwoord - Inleiding bij In de boeken, met de geest. Vijftien... (2002) Open access

Pagina-navigatie:
Title Voorwoord - Inleiding bij In de boeken, met de geest. Vijftien studies van M.A. Schenkeveld- van der Dussen over vroegmoderne Nederlandse literatuur.
Published in In de boeken, met de geest. Vijftien studies van M.A. Schenkeveld- van der Dussen over vroegmoderne Nederlandse literatuur. Met een bibliografie van het werk van M.A. Schenkeveld- van der Dussen, p.7-. ISBN 90-5356-599-x.
Author Gelderblom, A.J.; Gemert, E.M.P. van; Meijer Drees, M.E.; Stronks, E.
Date 2002
Reference(s) Culturele activiteiten, Literary theory, analysis and criticism, Overig maatschappelijk onderzoek, Specialized histories (international relations, law)
Type Article
Publisher Amsterdam University Press
Abstract "In de boeken, met de geest" bevat 15 studies van M.A. Schenkeveld- van der Dussen over vroegmoderne Nederlandse literatuur (1500-1850). De selectie is in overleg met de auteur gemaakt; waar zij dat nodig achtte, zijn voor deze bundel de teksten licht herzien. In ruim 30 jaar wetenschappelijke arbeid heeft Riek Schenkveld een zeer omvangrijk, veelzijdig, en invloedrijk oeuvre opgebouwd. Hieronder wordt aangegeven hoe zij de vakbeoefening vernieuwd en verrijkt heeft.
Publication http://dspace.library.uu.nl/handle/1874/20294
Persistent Identifier URN:NBN:NL:UI:10-1874-20294
Metadata XML
Repository Utrecht University

Go to page top
Go back to contents
Go back to site navigation