KNAW

Publicatie

Voorwoord - Inleiding bij In de boeken, met de geest. Vijftien... (2002) Open access

Pagina-navigatie:
Titel Voorwoord - Inleiding bij In de boeken, met de geest. Vijftien studies van M.A. Schenkeveld- van der Dussen over vroegmoderne Nederlandse literatuur.
Gepubliceerd in In de boeken, met de geest. Vijftien studies van M.A. Schenkeveld- van der Dussen over vroegmoderne Nederlandse literatuur. Met een bibliografie van het werk van M.A. Schenkeveld- van der Dussen, p.7-. ISBN 90-5356-599-x.
Auteur Gelderblom, A.J.; Gemert, E.M.P. van; Meijer Drees, M.E.; Stronks, E.
Datum 2002
Trefwoord(en) Culturele activiteiten, Literary theory, analysis and criticism, Overig maatschappelijk onderzoek, Specialized histories (international relations, law)
Type Artikel
Uitgever Amsterdam University Press
Samenvatting "In de boeken, met de geest" bevat 15 studies van M.A. Schenkeveld- van der Dussen over vroegmoderne Nederlandse literatuur (1500-1850). De selectie is in overleg met de auteur gemaakt; waar zij dat nodig achtte, zijn voor deze bundel de teksten licht herzien. In ruim 30 jaar wetenschappelijke arbeid heeft Riek Schenkveld een zeer omvangrijk, veelzijdig, en invloedrijk oeuvre opgebouwd. Hieronder wordt aangegeven hoe zij de vakbeoefening vernieuwd en verrijkt heeft.
Publicatie http://dspace.library.uu.nl/handle/1874/20294
Persistent Identifier URN:NBN:NL:UI:10-1874-20294
Metadata XML
Repository Universiteit Utrecht

Omhoog
Ga terug naar de inhoud
Ga terug naar de site navigatie