KNAW

Research

Tomato World

Pagina-navigatie:


Update content


Title Tomato World
Period 01 / 2008 - unknown
Status Completed
URL http://sweetenergy.nl/Greenco/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=54
Research number OND1337997

Abstract (NL)

Beschrijving
Tomato World is een initiatief van Greenco CV, een bedrijf van zes telers, en ongeveer veertig vooraanstaande bedrijven uit de sector. Hoofdsponsors zijn The Greenery en het Productschap Tuinbouw. Tomato World bestaat uit 1500 vierkante meter kas en een informatie- en educatiecentrum van vijfhonderd vierkante meter, dat is ingedeeld in zes themaruimtes. Er is aandacht voor het product zelf, maar ook de teelt en de techniek die wordt gebruikt komen aan de orde. Er is ook een ruimte expliciet gewijd aan het schap en de consument.

Het doel van Tomato World is om de kracht van de Nederlandse glastuinbouw zichtbaar te maken en een platform te creĆ«ren voor samenwerking, educatie en kennisuitwisseling. Met Tomato World willen de initiatiefnemers aan geĆÆnteresseerden zoals branchegenoten, inkopers, politici, studenten, scholieren zowel nationaal als internationaal laten zien waartoe de Nederlandse glastuinbouw in staat is.

Tomato World is alleen te bezoeken op afspraak.Bedrijven die een bezoek willen brengen aan Tomato World of het centrum exclusief willen reserveren, kunnen daarover contact opnemen met: Miranda van Mil op (0174) 61 25 25.

Resultaten
Brochure: TOMATOWORLD The ultimate Dutch greenhouse experience.

Related organisations

Related people

Contact person S. Vlakveld

Classification

D18210 Agriculture and horticulture
D70000 Economics and Business Administration

Go to page top
Go back to contents
Go back to site navigation