KNAW

Onderzoek

Tomato World

Pagina-navigatie:


Wijzig gegevens


Titel Tomato World
Looptijd 01 / 2008 - onbekend
Status Afgesloten
URL http://sweetenergy.nl/Greenco/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=54
Onderzoeknummer OND1337997

Samenvatting

Beschrijving
Tomato World is een initiatief van Greenco CV, een bedrijf van zes telers, en ongeveer veertig vooraanstaande bedrijven uit de sector. Hoofdsponsors zijn The Greenery en het Productschap Tuinbouw. Tomato World bestaat uit 1500 vierkante meter kas en een informatie- en educatiecentrum van vijfhonderd vierkante meter, dat is ingedeeld in zes themaruimtes. Er is aandacht voor het product zelf, maar ook de teelt en de techniek die wordt gebruikt komen aan de orde. Er is ook een ruimte expliciet gewijd aan het schap en de consument.

Het doel van Tomato World is om de kracht van de Nederlandse glastuinbouw zichtbaar te maken en een platform te creĆ«ren voor samenwerking, educatie en kennisuitwisseling. Met Tomato World willen de initiatiefnemers aan geĆÆnteresseerden zoals branchegenoten, inkopers, politici, studenten, scholieren zowel nationaal als internationaal laten zien waartoe de Nederlandse glastuinbouw in staat is.

Tomato World is alleen te bezoeken op afspraak.Bedrijven die een bezoek willen brengen aan Tomato World of het centrum exclusief willen reserveren, kunnen daarover contact opnemen met: Miranda van Mil op (0174) 61 25 25.

Resultaten
Brochure: TOMATOWORLD The ultimate Dutch greenhouse experience.

Betrokken organisaties

Betrokken personen

Contactpersoon S. Vlakveld

Classificatie

D18210 Landbouw en tuinbouw
D70000 Economie en bedrijfskunde

Omhoog
Ga terug naar de inhoud
Ga terug naar de site navigatie